top of page

Semipermanente make-up in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

In dit beautysalon bieden we verschillende behandelingen van semipermanente make-up aan nabij Gent. Bij het zetten van semipermanente make-up wordt een pigmentlaag aangebracht op de bovenste laag van de huid. Wie niet voor eeuwig gepigmenteerde ogen of lippen wil, kan kiezen voor semipermanente make-up. Deze blijft tot zes tot zeven jaar zitten, verschillend van persoon tot persoon en van behandeling tot behandeling.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle beautysalon?

Bespaar tijd en moeite met semipermanente make-up

370624527_2538892976292386_1734446878912604134_n_edited.jpg

Bij CNM-Beauty bieden we verschillende behandelingen van semipermanente make-up aan. Al deze behandelingen zijn zo goed als pijnloos en geven hooguit een prikkelend of tintelend gevoel. De verschillende behandelingen van semipermanente make-up die we in ons beautysalon in Wondelgem in de aanbieding hebben, zijn:

Semipermanente make-up is eigenlijk bijna hetzelfde als permanente make-up. Het enige verschil is dat semipermanente make-up aangebracht wordt op de bovenste laag van de huid, waardoor het meer naturel oogt. Ook wanneer u graag sproetjes laat zetten, kan u bij ons terecht. Deze blijven gemiddeld een jaar en de hoeveelheid en plaats wordt altijd op voorhand bepaald. We bieden ook nog andere behandelingen aan, zoals tepelpigmentatie.

Kom langs bij ons voor een nieuwe look

Door te kiezen voor semipermanente make-up hoeft u niet te veel tijd door te brengen voor de spiegel. De behandelingen van ons schoonheidssalon in Wondelgem geven u een frisse, maar naturelle look zodat u er elke dag geweldig uit ziet. Heeft u interesse of wilt u graag een afspraak maken voor één van onze semipermanente make-upbehandelingen? Maak dan snel een online afspraak of boek uw adviesgesprek!

bottom of page