top of page

Powderbrows in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

De perfecte semipermanente make-up voor uw wenkbrauwen zijn powderbrows of ombrébrows. Bij CNM-Beauty in de nabije omgeving van Gent en Evergem bieden we verschillende mogelijkheden aan om uw wenkbrauwen optimaal te verzorgen. Met deze techniek krijgt u vollere en mooiere wenkbrauwen. Heeft u asymmetrische, dunne of geen zichtbare wenkbrauwen? Heeft u wenkbrauwen waarvan de haren onregelmatig groeien? Of heeft u gewoon geen zin om ’s ochtends te veel tijd voor de spiegel door te brengen? Dan zijn powderbrows voor u het perfecte alternatief.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Hoe verloopt het zetten van powderbrows?

2E6A447F-C9D8-4C40-97E0-C5D026A6566E_edited.jpg

Het aanbrengen van powderbrows of ombrébrows gebeurt aan de hand van een fijne tattoonaald. Tussen de wenkbrauwhaartjes brengen we een schaduw aan. Wilt u een natuurlijke look? Of heeft u liever mooie, strakke powderbrows? In ons beautysalon in Wondelgem wordt geluisterd naar uw wensen! Nadien kan u twee tot drie jaar genieten van uw powderbrows, met bij voorkeur een jaarlijkse touch-up voor een optimaal resultaat. Geen paniek, de behandeling van permanente make-up wordt als pijnloos ervaren.   

Nazorg bij het zetten van powderbrows

Na het zetten van powderbrows of ombrébrows moet u op verschillende zaken letten. Zo kan u ervoor zorgen dat het resultaat van de permanente make-up voor uw wenkbrauwen zo lang mogelijk optimaal blijft. Dit zijn enkele zaken waar u rekening mee moet houden na het zetten van powderbrows:

  • De wenkbrauwen mogen niet nat worden. Let dus op met zwemmen of intensief sporten;

  • De wenkbrauwen mogen niet blootgesteld worden aan direct zonlicht;

  • Breng geen make-up aan op de wenkbrauwen meteen na het zetten van powderbrows of ombrébrows.

Maak een afspraak bij interesse in powder- of ombrébrows

Powderbrows of ombrébrows zijn de perfecte manier om ’s ochtends geen tijd te moeten verliezen aan het inkleuren van uw wenkbrauwen. Wenst u liever uw ogen te laten pigmenteren? Bekijk dan zeker eens onze permanente make-up voor de ogen. Wilt u uw lippen een nieuwe look geven? Wij bieden ook lippigmentatie aan. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de wereld van powderbrows.

bottom of page