top of page

Permanente make-up voor uw ogen in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

Laat permanente make-up voor uw ogen zetten bij ons schoonheidssalon in Gent en geniet elke dag van een optimale make-uplook. Bij CNM-Beauty bieden we het zetten van permanente eyeliner aan in de nabije omgeving van Gent. Permanente eyeliner is perfect voor wie er elke dag goed uit wil zien, maar daarvoor geen half uur in de badkamer wil staan. Onze permanente make-up voor de ogen zorgt ervoor dat u ’s ochtends geen tijd hoeft te verspillen aan het aanbrengen van eyeliner.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Welke permanente make-up voor de ogen bieden wij aan?

370652769_252796110990115_55118114775797

Bij CNM-Beauty bieden wij permanente make-up voor de ogen aan. Wilt u graag die extra touch aan uw blik, maar niet die gemaquilleerde look? Deepliner wordt aangebracht door middel van een oogtatoeage tussen de wimpers en is een heel subtiele, natuurlijke vorm van permanente make-up voor de ogen. Wilt u net dat kleine tikje meer, maar toch net geen eyeliner? Dan kan u voor de shading deepliner gaan. Deze wordt mooi uitgeschaduwd boven de wimpers. Heeft u liever meer uitgesproken ogen? Dan kan u ook kiezen voor permanente eyeliner. Dit type eyeliner is iets opvallender. Deze wordt boven de wimperrand geplaats, waardoor deze meer uitkomt dan de deepliner. De dikte wordt samen op voorhand besproken. U kan er nog een wing aan plaatsen voor wat extra glam. Ideaal voor mensen die elke dag hun ogen donker maquilleren dus! Mist u nog iets en is een liner bovenaan uw ogen niet voldoende? Dan kan u onderaan nog een extra liner laten zetten. Dikte en intensiteit kan op voorhand besproken worden.

Nazorg bij permanente make-up voor de ogen

Bij het zetten van permanente make-up voor de ogen moet u er rekening houden dat u meteen na de behandeling op enkele zaken zal moeten letten. Dit is nodig om het resultaat van uw permanente make-up zo lang mogelijk te behouden. Na het zetten van permanente eyeliner of deepliner is het aangewezen dat u:

  • Niet sport of gaat zwemmen. U wilt niet dat uw ogen nat worden na het plaatsen van de permanente eyeliner.

  • Niet te veel het direct zonlicht opzoekt.

  • Geen oogmake-up of mascara draagt.

Contacteer ons voor permanente eyeliner of deepliner

Wanneer u kiest voor permanente eyeliner of deepliner, kiest u voor een frisse make-uplook die de hele dag mooi blijft zitten. U hoeft de make-up er ’s avonds ook niet af te halen. Dit bespaart u tijd en moeite. Wilt u graag langskomen bij ons schoonheidssalon in Wondelgem voor een behandeling van permanente make-up voor uw ogen? Maak dan vandaag nog uw afspraak!

bottom of page