top of page

Tepeltatoeage in Evergem

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

CNM-Beauty biedt de mogelijkheid tot het zetten van een tepeltatoeage in de regio’s Evergem en Gent. Mannen of vrouwen die een borstoperatie of tepelreconstructie hebben ondergaan kiezen nadien vaak voor een tepeltatoeage. Dit is een vorm van tepelpigmentatie waarmee de tepels en tepelhoven worden ingekleurd. Een tepeltatoeage is een medische ingreep en wordt daarom ook best uitgevoerd door iemand met expertise. Zoek niet verder en boek een afspraak.  

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Wanneer zetten wij een tepeltatoeage?

370617528_685747929594796_5520104417230093496_n.jpg

Tepeltatoeages kunnen uitgevoerd worden vanaf drie maanden na de tepelreconstructie. Het is belangrijk dat de huid rond de tepel eerst geneest vooraleer deze permanente make-up gezet kan worden. De tepeltatoeage en de kleur waarmee de tepel en het tepelhof getatoeëerd zal worden, wordt naar uw wens gekozen. Tepelpigmentatie wordt niet zo maar bij iedereen uitgevoerd. Tepeltattoos worden bijvoorbeeld gezet bij:

  • Een borstreconstructie na een accident of na borstkanker;

  • Een borstverkleining om het litteken te vervagen;

  • Een te licht of te klein tepelhof.

Nazorg na een tepeltatoeage

Het zetten van een tepeltatoeage kan u vergelijken met het plaatsen van een gewone tattoo. Na uw tepelpigmentatie bij ons schoonheidssalon zijn er nog verschillende zaken waarop u moet letten om ervoor te zorgen dat het resultaat van uw tepeltattoo zo lang mogelijk optimaal blijft. Hiermee moet u rekening houden:

  • Zweet zorgt ervoor dat de pigmenten de tepel niet goed kunnen omhullen. Vermijd dus intensieve sporten na het zetten van een tepeltattoo.

  • Gedurende de eerste week na de tepelpigmentatie raden wij af om naar de sauna of naar een zwembad te gaan.

  • De behandelde huid zal altijd zeer gevoelig blijven voor uv-stralen. Smeer daarom de tepeltattoo steeds in met voldoende SPF.

Maak online uw afspraak voor een tepeltattoo

Wanneer u kiest voor een tepeltatoeage wordt geluisterd naar uw noden en wensen om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Komt u liever meteen langs voor een tepeltatoeage bij ons in Wondelgem? Maak dan vandaag nog een afspraak!

bottom of page