top of page

Permanente make-up voor de lippen in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

Bij CNM-Beauty, gevestigd in de buurt van Gent, bieden we lippigmentatie aan als permanente make-up voor de lippen. Lippigmentatie is een heel populaire vorm van semipermanente make-up voor de lippen die zorgt voor een natuurlijke en verzorgde look. Zo hoeft u uw lippenstift niet meerdere keren per dag opnieuw aan te brengen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Waarom kiezen voor permanente make-up voor de lippen?

387477637_277992601865442_5412156937527939795_n_edited.jpg

Permanente make-up voor de lippen is de ideale manier om uw look op te frissen. Zijn uw lippen asymmetrisch of wilt u graag opties voor iets vollere lippen? Dan is lippigmentatie de perfecte permanente make-up voor u! Kiezen voor permanente make-up voor uw lippen brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Lippigmentatie zorgt ervoor dat uw lippen er voller en meer symmetrisch uit zien;

  • De contour van de lippen wordt mooi strak gezet in een frisse kleur, naar wens van de klant;

  • U hoeft ’s ochtends geen tijd te verspillen met het aanbrengen van lippenstift. U staat op met perfect gekleurde lippen;

  • Permanente make-up voor de lippen blijft zeker twee tot drie jaar goed zitten, een één tot tweejaarlijkse opfrissing is wel aangeraden;

  • Uw lippen zien er altijd goed uit, dus ook tijdens het sporten of zwemmen.

Wilt u naast opstaan met volle, gepigmenteerde lippen ook opstaan met een mooie eyeliner op uw ogen om zo nog minder tijd voor de spiegel door te moeten brengen? Geen probleem, bij ons kan u ook terecht voor permanente eyeliner.  

Contacteer ons en laat uw lippen pigmenteren

Bij ons schoonheidssalon in Wondelgem hechten we veel belang aan uw wensen. Wilt u semipermanente, naturelle lippen? Of gaat u liever voor een iets fellere kleur? Bij ons wordt er naar u geluisterd. Bent u overtuigd en wilt u bij ons uw lippen laten pigmenteren? Maak dan vandaag nog online uw afspraak!

bottom of page