top of page

Permanente make-up in Evergem

CNM-beauty biedt permanente make-up aan in Evergem en Gent. Bij het aanbrengen van permanente make-up worden pigmenten met behulp van een naaldje aangebracht op de bovenste laag van de huid. Wilt u een winged eyeliner of eerder een naturelle look? Met permanente make-up wordt uw natuurlijke schoonheid extra geaccentueerd zodat u er elke dag perfect uit kan zien zonder er iets voor te hoeven doen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?


Permanente eyeliner als permanente make-up

Permanente eyeliner is de ideale permanente make-up voor wie haar ogen graag wat meer in de kijker wil zetten. U kan zelf de vorm van uw eyeliner kiezen. Wilt u graag een grote wing, een wat breder lijntje of een iets fijnere liner? Het kan allemaal. Met permanente eyeliner laat u uw ogen veel beter uitkomen, zonder dat u de eyeliner dagelijks zelf hoeft aan te brengen. Het zetten van permanente make-up voor uw ogen is volledig pijnloos. De eyeliner laten opfrissen na enkele jaren is niet verplicht, maar kan soms nodig zijn. Dit hangt natuurlijk af van persoon tot persoon. Het resultaat kan tot vijf jaar blijven.


Lippigmentatie is de perfecte permanente make-up voor vollere lippen

Lippigmentatie is de perfecte permanente make-up voor de lippen. Deze techniek zorgt ervoor dat uw lippen mooi afgelijnd zijn en een mooie, egale kleur hebben. Vindt u dat uw lippen er wat grauw uitzien? Of zijn uw lippen volgens u niet mooi afgelijnd? Dan is dit de ideale behandeling voor u! Uw lippen zullen terug een mooie, egale kleur krijgen. Wilt u graag wat extra? Dan kan u altijd gaan voor een iets fellere kleur. Net zoals onze andere PMU-behandelingen is deze behandeling zo goed als pijnloos. Het resultaat blijft een drietal jaar, maar een opfrissing na één of twee jaar kan zeker geen kwaad.  


Ombré/powderbrows

Het zetten van ombrébrows of powderbrows is de perfecte permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Deze techniek is geschikt voor elke vrouw en geeft u opnieuw een frisse en jeugdige uitstraling. Met een fijne PMU-naald wordt een schaduw aangebracht tussen de wenkbrauwhaartjes. De permanente make-up kan gaan van heel naturelle ombrébrows tot een strakke powderbrow. De keuze ligt bij u! Het zetten van permanente make-up op uw wenkbrauwen is niet pijnlijk. Het resultaat van uw wenkbrauwen blijft twee tot drie jaar zitten, maar het kan zeker geen kwaad om dit jaarlijks te laten opfrissen.

Maak online uw afspraak voor permanente make-up in Evergem

Bij CNM zorgen we voor u. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat hetgeen is waar u al die tijd van droomde. Alleen moet u weten dat dit pas is na het genezingsproces. We bespreken heel duidelijk wat uw wensen zijn. We stemmen de kleur mooi af op uw wens en tekenen ook altijd eerst samen de vorm uit. Alles wordt duidelijk besproken zodat u nadien zeker geen verrassingen krijgt. Wilt u graag iets naturel, dan krijgt u naturel. Wilt u graag iets feller, dan kan dit ook. Alles kan en wordt duidelijk op voorhand afgesproken. Na het genezingsproces kan er nog steeds aangepast worden indien nodig. Dus u kan gerust zacht beginnen en nadien wat feller gaan. Heeft u weinig tijd om make-up aan te brengen? Bent u onzeker over bepaalde delen van uw gezicht en wilt u graag wat meer zelfvertrouwen? Dan is permanente make-up misschien wel iets voor u! In ons schoonheidssalon in Wondelgem hechten we veel belang aan uw zelfvertrouwen. Maak vandaag nog uw afspraak voor een gratis adviesgesprek.

bottom of page