top of page

Permanente make-up voor de wenkbrauwen in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

In Gent kan u permanente make-up voor uw wenkbrauwen laten zetten. Dit is een goed alternatief voor wie ’s ochtends niet te lang voor de spiegel wil staan, maar wel mooi verzorgde wenkbrauwen wil. Deze behandeling is volledig pijnloos en blijft gemiddeld één tot twee jaar mooi zitten. Bij CNM-Beauty in Wondelgem kan u uw wenkbrauwen laten pigmenteren volgens de regels van de kunst!

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Hoe verloopt het zetten van permanente make-up voor de wenkbrauwen?

F318AFDE-CC04-49A8-B6D2-327E73A88C3E_edited.jpg

Permanente make-up voor de wenkbrauwen wordt aangebracht door middel van een tattoonaald. Er wordt met u afgesproken hoe u wilt dat uw wenkbrauwen er uit zullen zien. De keuze voor is volledig aan u. Wilt u een meer naturelle look? Dan kiest u best voor ombrébrows. Verkiest u strakke wenkbrauwen? Dan zijn powderbrows misschien wel de perfecte match voor u. Wilt u liever uw ogen of lippen laten pigmenteren? Bekijk dan zeker eens ons volledige aanbod aan permanente make-up.

Maak vandaag nog een afspraak voor permanente wenkbrauwen

Wanneer u kiest voor permanente make-up voor uw wenkbrauwen moet u niet bang zijn dat u voor eeuwig dezelfde wenkbrauwen zal hebben. Na enkele jaren vervaagt de permanente make-up en na vijf jaar zonder touch-up zullen de powderbrows of ombrébrows zo goed als volledig verdwenen zijn. Komt u graag langs bij ons schoonheidssalon in Wondelgem voor het behandelen van uw wenkbrauwen? Maak dan vandaag nog online een afspraak!  

bottom of page