top of page

Laserontharing in de nabije omgeving van Evergem

 

CNM-Beauty biedt laserontharing aan in de nabije omgeving van Evergem en Gent. Scheren, epileren, waxen, et cetera: we hebben er zo veel voor over om met een gladde en zachte huid door het leven te gaan. Vaak veroorzaken deze behandelingen voor ontharing echter huidirritatie met ingegroeide haartjes en andere ongemakken tot gevolg. Permanente laserontharing biedt een oplossing en is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te verwijderen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Laserontharing als de meest doeltreffende vorm van definitieve ontharing

 

Voor laserontharing moet u bij ons schoonheidssalon in Wondelgem zijn! Geen enkele vorm van ontharing is zo grondig en doeltreffend als een definitieve laserontharing. Geen pijnlijke scheerbeurten of behandelingen met ontharingswax meer, en ook geen ontstoken haarzakjes meer na het waxen of scheren. Tot slot geniet u dankzij definitieve ontharing ook van een blijvend resultaat!

Hoe verloopt laserontharing bij ons?

Bij laserontharing wordt er in verschillende sessies voor gezorgd dat uw lichaamsharen permanent verdwijnen. Voor de start van de eerste sessie wordt bepaald hoe de laserontharing bij u het beste resultaat zal opleveren. De permanente ontharing zelf gebeurt aan de hand van bestraling waarvoor zowel u als de beautyspecialist een veiligheidsbril zullen moeten dragen. De bestraling zelf is zo goed als pijnloos, maar geeft wel een tintelend gevoel. U kan na de eerste sessie al resultaat hebben, maar het hangt van persoon tot persoon af hoeveel sessies u nodig zal hebben voor het gewenste resultaat.

Koop nu uw abonnement voor laserontharing

Laserontharing gebeurt niet van de ene op de andere dag. Na een minimum van zes sessies permanente ontharing bij CNM Beauty bent u af van uw vervelende haartjes. Het exacte aantal sessies voor definitieve ontharing hangt af van persoon tot persoon. Alle delen van het lichaam kunnen behandeld worden door middel van permanente laserontharing. Wij voeren laserontharing uit voor vrouwen die onzeker zijn over hun lichaamsbeharing. We hebben ook een breed aanbod wat betreft laserontharing voor mannen. Kiest u voor een abonnement? Dan krijgt u zes sessies voor de prijs van vijf. Shop hier uw abonnement:


Kiest u voor een abonnement?
Dan krijgt u 6 sessies voor de prijs van 5.

Shop hier uw abonnement:

bottom of page