top of page

Laserontharing voor mannen in Evergem

Bij CNM-Beauty bieden we laserontharing aan voor mannen in de ruime omgeving van Gent en Evergem. Wilt u als man niet continu trimmen, scheren of waxen? Dan is laserontharing voor u de perfecte behandeling. Of het nu gaat over uw voeten, rug, handen, buik, borst of oksels. Bij CNM-Beauty kan het allemaal. Kom langs in ons salon in Wondelgem voor de meest doeltreffende permanente ontharing voor mannen!

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Hoe verloopt een laserontharing voor mannen?

Laserontharing voor mannen verloopt op dezelfde manier als laserontharing voor vrouwen. Het gebeurt ook in verschillende sessies en het hangt af van persoon tot persoon hoeveel sessies u nodig heeft voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van uw huidskleur en de kleur van de haartjes die u weg wilt halen heeft u meer of minder sessies nodig. Permanente laserontharing gebeurt door middel van bestraling. Hiervoor zal u een veiligheidsbril moeten dragen tijdens de ontharing. De behandeling tintelt even, maar doet geen pijn. Na de eerste behandeling dient u ongeveer 8 weken te wachten vooraleer uw volgende sessie kan plaatsvinden. Zo kan de huid voldoende herstellen.

Permanente laserontharing abonnementen voor mannen nabij Evergem  

Uw abonnement kan op de webshop aangekocht worden of aangekocht worden in het salon na uw eerste lasersessie. Deze kan afgehaald worden in het salon zelf of gewoon bij uw eerste laserafspraak meegegeven worden. Na aankoop van uw laserabonnenemt op de webshop dient u asap contact op te nemen voor verdere besprekingen. Kijk zeker eens bij de behandelingen voor extra info.

bottom of page