top of page

CNM BEAUTY Policies

What You Need to Know

- Afspraken dienen 48 uur op voorhand geannuleerd te worden. Bij het schenden van deze voorwaarde heeft CNM BEAUTY het recht om het volledige bedrag van uw geplande behandeling aan te rekenen of uw voorschot in te houden.

- Afspraken kunnen minimum 48 uur op voorhand kostenloos verplaatst worden. Bij het schenden van deze voorwaarden heeft CNM BEAUTY het recht uw voorschot in te houden.

- Resterende bedrag naast het voorschot wordt steeds op de dag van de behandeling betaald.

- Voorschotten worden nooit terug betaald. Ook niet bij het  tijdig annuleren van uw afspraak. Afspraken verplaatsen kan steeds (min 48u op voorhand) kostenloos zonder het verliezen van uw voorschot.

- Bij het meer dan 10 min te laat komen heeft CNM BEAUTY het recht u een nieuwe afspraak te geven, en de huidige te annuleren met al dan niet een vergoeding voor de verloren tijd of het inhouden van uw voorschot.

- Betalingen gebeuren steeds cash of via payconinc ( > €100,00).

- Annulatie's zijn enkel geldig als u de afspraak afbeld of via het boekingssysteem. SMS berichten, e-mails, voicemails, instagramberichten, facebookberichten, whatsappberichten en overige zijn geen geldige communicatiewegen.

PAS OP: VOORSCHOTTEN WORDEN NOOIT TERUG BETAALD.

- Afspraken kunnen enkel telefonisch (bellen) of via het boekingssysteem gemaakt worden.

- Bij het opmerken van het niet juist na-verzorgen van de behandelingen, heeft CNM BEAUTY het recht u af te wijzen bij volgende afspraken.

- Het meebrengen van eigen huisdieren zijn zonder toestemming van CNM BEAUTY niet toegestaan in het salon.

- Aangekochte producten kunnen niet geretourneerd worden. Bij vragen over de producten kan u CNM BEAUTY steeds contacteren.

- Aangekochte producten kunnen steeds gratis opgehaald worden of verzonden worden binnen de week (Tenzij anders vermeld bij het product).

- Producten aangekocht op de webshop en betaling bij afhaling, zullen maximaal 10 dagen aan de kant gehouden worden.

bottom of page