top of page

Littekencamouflage in Gent

✓ Voor alle huidtypes

✓ Opleiding mogelijk

✓ Gemiddeld vijf sterren

Bij CNM-Beauty, gelegen in de buurt van Gent, bieden we professionele littekencamouflage aan. Bij littekens, omwille van een ongeval of een chirurgische ingreep, kan u kiezen voor littekencamouflage als behandeling. Wanneer uw tepel of tepelhof na een medische ingreep of ongeval, of door brandwonden verdwenen of verkleurd is, kunnen wij het litteken hiervan camoufleren door ze opnieuw te pigmenteren.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle  beautysalon?

Wanneer komt u in aanmerking voor littekencamouflage?

Littekencamouflage is een uitstekende manier om uw zelfvertrouwen na een ongeval of medische ingreep weer een boost te geven. Littekencamouflage is een vorm van permanente make-up. Dit zorgt ervoor dat littekens minder opvallend zijn, bijvoorbeeld door middel van een tepeltatoeage. Het originele litteken zal hierdoor niet verdwijnen, maar wordt zo gecamoufleerd dat het nog nauwelijks zichtbaar is. Niet alle littekens komen echter in aanmerking voor littekencamouflage. Het litteken moet:

  • Lichter zijn dan de omliggende huidskleur

  • Mooi en soepel genezen zijn

Kom langs voor de behandeling van uw littekens

Littekens kunnen enorm opvallen en kunnen hierdoor soms zorgen voor een bepaalde onzekerheid. In dit schoonheidssalon in Wondelgem zetten wij uw zelfvertrouwen op de eerste plaats. Heeft u een litteken waarover u onzeker bent en wilt u uw mogelijkheden bekijken? Maak dan vandaag nog een online afspraak!

bottom of page